Over ons

Welkom op de officiële website van ZOPO smartphones in de BENELUX.

Wie is ZOPO?

Het moederbedrijf Zhuopu "ZOPO", opgericht in 2011, houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van smartphones. 

Het merk ZOPO heeft van zich laten horen na deelname aan het MWC 2012 (Mobile World Congress in Barcelona), waar ZOPO het model ZP200 3D heeft gepresenteerd, de eerste smartphone, Dual sim met 3D-technologie. 

In de jaren hierna is het balletje gaan rollen. ZOPO heeft in de navolgende jaren de eerste toestellen uitgebracht met een octa-core processor. Mede dankzij deze ontwikkelingen in de afgelopen jaren, heeft ZOPO een imago verkregen als een innovatieve smartphoneproducent.

Wie zijn wij, ZOPO Benelux?

ZOPO Benelux is opgericht in 2013 en is de officiële agent en vertegenwoordiger van Zopo binnen de Benelux markt. Bij de Kamer van Koophandel is het bedrijf geregistreerd onder het KVK nummer 59547057. Het hoofdkantoor van ZOPO Benelux is gevestigd in Rotterdam  Vanuit onze hoofdkantoor waar tevens het magazijn zich bevindt, worden alle bestellingen verzonden. Hierdoor heeft u als consument de zekerheid dat u straks bij de levering niet met onaangename verrassingen te maken heeft zoals douanekosten, btw of gebrek aan zorg.

Ook is deze website onderdeel van het bedrijf ZOPO Benelux. Met de webshop wordt de consument de mogelijkheid geboden om toestellen en accessoires online te kunnen bestellen. ZOPO Benelux biedt 2 jaar garantie op alle toestellen die binnen het netwerk van ZOPO Benelux zijn gekocht. Voor vragen kunnen onze klanten altijd bij onze serviceafdeling terecht. Indien reparaties benodigd zijn, werkt onze eigen technische dienst met erkende technici er hard aan om het probleem van de klant op te lossen. Al met al staan al onze personeel ter beschikking van onze klanten.


ZOPO

When Quality Matters...